اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

واکنش رئیس دیوان عالی کشور به اظهارات توکلی در مورد حقوق اعضای هیات مولد سازی

واکنش رئیس دیوان عالی کشور به اظهارات توکلی در مورد حقوق اعضای هیات مولد سازی رئیس دیوان عالی کشور گفت: صحبت باید مبتنی بر یک اصول و منطقی باشد که قابل دفاع باشد.در عین حال باب نقد همیشه باز هست و اگر کسی نقدی دارد همه می پذیرند اما بی مبنا صحبت کردن و شایعه پراکنی از مصادیق تشویش اذهان عمومی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 20
کد خبر: ۲۰۴۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  حجت الاسلام منتظری رئیس دیوان عالی کشور در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران، در واکنش به اظهارات احمد توکلی درباره دستمزد اعضای هیات مولدسازی گفت: گفته آقایان باید براساس یک منطق باشد، متاسفانه صحبت های گفته شده در هیچ آیین نامه و نه در عمل صحت ندارد.

 

وی اظهار داشت: انتظار ما از آقایان این است که حرفی که می زنند، بر اساس و مبنای یک منطق باشد و آن چه که گفته شده هیچ مبنای قابل قبولی ندارد.

 

وی افزود: نه در آیین نامه چنین چیزی هست و نه در عمل، من البته گله مندم از ایشان که صحبتی که می کنند باید توجه داشته باشند ضمن این که ما همه طرفدار شفاف سازی هستیم و به هر کیفیت و نحوی باشد جلوی ویژه خواری ها و فساد باید گرفته شود.

 

رئیس دیوان عالی کشور در ادامه گفت: اما در عین حال صحبت باید مبتنی بر یک اصول و منطقی باشد که قابل دفاع باشد.در عین حال باب نقد همیشه باز هست و اگر کسی نقدی دارد همه می پذیرند اما بی مبنا صحبت کردن و شایعه پراکنی از مصادیق تشویش اذهان عمومی است.

 

گفتنی است؛ احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در نامه‌ای نوشته بود؛‌ «به هر یک از ۷ صاحب‌منصب عضو هیئت مولدسازی برای ۲۴ جلسه در کل سال ۱۴۰۲، مبلغ ۸ میلیارد تومان حق ­الزحمه می‌دهند: معاون اول رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر کشور، وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان بودجه و برنامه، یک نماینده از طرف رئیس مجلس و یک نماینده از طرف رئیس قوه قضائیه.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار